Kamerlengo Restaurant

Ukoliko želite uživati u mediteranskoj, odnosno izvornoj dalmatinskoj hrani, na pravom ste mjestu – u restoranu Kamerlengo – Vukovarska 2, smještenom u samom centru grada Trogira - drevnom, kamenom izbrazdanom gradu koji svojom ljepotom bogato dariva svakog onog tko u njega barem jednom zađe.

saznajte više

Menu

U restoranu Kamerlengo okusite dalmatinske delicije pripremljene po drevnim domaćim recepturama jer okusi i mirisi koje smo vam svakodnevno u mogućnosti pripremiti i servirati na tanjuru dolaze iz mora i njegovih dubina, škrte dalmatinske zemlje i oporog kamena koji njome vlada, a pripremljene delicije, sjedinjene u bogatstvu prirodnih okusa nisu do sada ostavile ravnodušnim ni jednog gosta. Preporučamo vam da u našem kulinarskom hramu isprobate vrhunske dalmatinske specijalitete te obogatite vlastita gastro iskustva.

saznajte više

Vinska karta

Najbolja domaća vina izrađena su od domaćeg grožđa dozrelog na žarkom mediteranskom suncu, u kamenom optočenoj škrtoj zemlji uz more, i upravo takvi uvjeti dozrijevanja grožđa daju ovom našem vinu poseban miris i aromu te nesvakidašnji, božanski okus.

saznajte više

Grad Trogir

Trogir je jedinstveni grad na Jadranskoj obali, bogate kulturne i tradicijske baštine koji već na prvi pogled plijeni pozornost svakog gosta, a šetnja njegovim kamenim ulicama, trgovima, muzejima, crkvama i zvonicima, kulama, utvrdama i palačama predstavlja nezaboravan doživljaj zbog kojeg je 1997. stavljen na UNESCO-vu listu zaštićene svjetske baštine.

saznajte više

Kontaktirajte nas

Kamerlengo Restaurant
Vukovarska 2
21220 Trogir
Croatia
info@kamerlengo.hr +385 21 884 772
Rezervirajte